meistä - elektronisten komponenttien toimittaja

lixinc electronics co., Limited on yksi johtavista ammattimaisten elektronisten komponenttien ja elektronisten komponenttien itsenäisistä jakelijoista. alusta alkaen monia ammatillinen laadukas henkilöstö, joka muodostaa tieteellinen, täydellinen ja tehokas ihmisen arkkitehtuuri. ja ovat luoneet hyvät liikesuhteet monien kuuluisien integroitujen piirien valmistajien ja edustajien kanssa.

Päätavoitteemme on vastata tehokkaasti asiakkaiden vaatimuksiin, tarjota parhaat hinnat tiukan laadunvalvonnan kanssa, antaa yli 1 vuoden laatutakuu, etsiä ja selvittää puutteita ympäri maailmaa. Monien vuosien ajan erikoistuneena elektronisten komponenttien toimittajana ja hyvänä suhteena maailmanlaajuisten elektroniikkavalmistajien, välittäjien, agenttien, provisioiden ja muiden kanssa, alhaiset kustannukset, korkea tehokkuus ja hyvät palvelumme ovat merkittäviä etujamme ja ovat tuoneet maineemme kaupan alalla. tervetuloa seurakunnat liikeneuvotteluihin, molemminpuoliseen hyötyyn ja yhteiseen kehittämiseen.

agentti jakelee maailmanlaajuisesti laajan valikoiman kuuluisia tuotemerkkejä ic: adi,st,ti,nxp,on.microchip,maxim,intel,allegro,altera,aos,avago,infineon,renesas,rohm,xilinx,mps jne. world- tunnetut ic- ja tehomoduulit, ic, igbt, ipm, pim-ohjattava piitasasuuntaussiltadiodi, mukaan lukien viestintä, puolijohde, instrumentointi, ilmailu, tietokone ja ympäröivät tuotteet, kulutuselektroniikka jne.

mlist

Yrityksellä on edessään pääasiassa kaksi suurta kotimaista ja ulkomaista kauppiasta ja terminaalitehtaan käyttäjää, josta on nyt tullut erittäin vertais- ja tehtaiden suosima toimittaja. runsaasti paikalla varastossa laadukkaita tuotteita, tyydyttävä hinta, joustava ja nopea toiminta tarjoavat asiakkaille kätevän palvelun hyvän kaksoisvaikutuksen luomiseksi.

teemme seuraavasti
  • kaikki LIXINC Electronics Co., Limited:n tarjoamat tuotteet ovat alkuperäisiä upouusia aitoja tuotteen laadun varmistamiseksi;
  • 2. Kaikki LIXINC Electronics Co., Limited:n tarjoamat tuotteet tekevät elektroniikasta täyttävät alan tekniset standardit ja laatustandardit, jotka täyttävät alkuperäiset tekniset parametrit -standardivaatimukset (alkuperäisen myynnin takuu)
  • jos tuotteessa on laatuongelma, yrityksellä ei ole ehdollista palautus- tai vaihtovelvollisuutta.
näkemys

luoda maailman johtava sekaelektroniikkakomponenttien toimittaja, spot-myynti, globaali palvelu

tehtävä

tarjota elektronisia komponentteja, jotka tukevat palveluita suurimmalle osalle osuuskuntaasiakkaita, luodakseen parempaa elämää yritysten työntekijöille ja tuomalla enemmän panoksia yhteiskuntaan

tee tuotteesi sydämelläsi, olemme olleet tien päällä!

tuote sopii teollisuudelle: turvallisuus, tongxun, lääketiede, autoelektroniikka, älykäs koti, sähkövoima, teho, optinen moottori, valaistus, instrumentti, kuluttajien digitaaliset tuotteet jne.

Top